Buffet MENU

express 1 17

Ring for at bestille

Buffet 1

Bagt hvid fisk

med salat af perlebyg, dild,peber og citronolie.

Kylling terrine

med tomat, løg og chutney.

Helstegt Himmerlands oksefilet

med vildmosekartofler, hakkede krydderurter, semi dreid tomat og honningdressing.

Fyldt svinemørbrad med serano skinke og ricotta.

Salater

med tang, granatæble, chili, mango, pinjekerner og æble-vinaigrette.

Og med ristede nødder, feta, oliven, syltede rødløg og trøffelolie.

Kogekonens citronmåne med hvid chokolade.

Serveres med friskbagt brød og smør.

Kr. 195,00 min. 10 kuverter

Buffet 2

Forretter anrettes på planker eller tallerken.

Forretter

Letrøget svinemørbrad med tomatmarmelade og ærteskud.

Bagt hvid fisk med syltede rødløg og dild.

Rillette af vildsvin med kapers, oliven og balsamico.

Hovedretter på buffet.

Smørstegt kyllingebryst med rosmarin og citron.

Rosastegt Himmerlands kalvefilet.

Braiserede svinekæber i mørk øl og timian.

Salat med spidskål, gulerod, selleri og citronolie.

Salat med cherrytomat, persille, blåbær og champignon.

Knust kartoffel med Vesterhavsost.

Bagte beder med dild og nødder.

Små smørstegte vildmosekartofler med timian.

Desserter

Bagte blommer med crumble og creme fraiche.

2 Nordjyske oste med knækbrød, druer og hjemmelavet kompot.

Kr. 265,00 min. 10 kuverter