Det moderne forsamlingshus MENU

express 1 17

Ring for at bestille

Pakke 1

Velkomst drinks serveres ved ankomst

3 retter lækker tilberedt mad eller buffet

kaffe/the + hjemmebagte småkager

natmad (efter eget ønske)

vin/øl/vand ad libitum

isvand

portvin til desserten (1 gl. per person)

opdækning (servietter, duge, lys)

blomsterpynt (vælges sammen med værten)

Eksempel på pakke 1:

Velkomstdriks – Cava med vindruesirup fra Glenholm

Forret – Anrettet på tallerken

Skindstegt norsk laks med crudité af fennikel, syltet rødløg, peberrodscreme samt kørvel

hertil lækker hjemmebagt landbrød og smør

Hovedret anrettet på tallerken eller som buffet

Rosastegt Himmerlands kalvefilet

serveres med grillet broccoli, karamelliseret gulerod, svampe toast

hertil konfiteret kartoffel med kraftig peber glace

dessert anrettet på tallerken

Triple chokolade mouse med champange sorbet, bagt hvid chokolade og knas

Kaffe/the med hjemmebagte småkager

Natmad anrettet på planker

Svampet hjemmebagte boller med 4 sl. Salt pålæg, lun leverpostej samt tilbehør.                                                                                                                                                                Pris per person 535.-

Pakke 2

3 retter lækker tilberedt mad el. buffet

Kaffe/the + hjemmebagte småkager

Isvand

Opdækning (servietter, duge, lys)

Mulighed for selv at medbringe drikkevare

Tilkøb

Velkomst drinks serveres ved ankomst 25.-

Ad libitum øl/vand/vin 125.-

Portvin til desserten 35.-

Natmad  65.-

Blomsterpynt afhænger af valg i pris

Opdækning (servietter, duge, lys) 65.-

Eksempel på pakke 2:

Forret anrettet på planker

røget laks med ristet rug og ærteskud

gravet svinemørbrad med tomat marmelade

spanske pølser med oliven og tapanade

hertil serveres pesto, humus samt lækker hjemmebagt brød og smør

Hovedret på tallerken eller buffet

Svampefarseret unghanebryst

Hertil grillet asparges, blomkålspure og let ratatouille

servers med hønse creme og knust kartoffel

Dessert anrettet på tallerken

Fransk citron tærte med brændt marangs og vanilje iscreme                                                                                                                                                                                   Pris per person 355.-

Pakke 3

3 retter lækker tilberedt mad eller buffet

Lokale leje

Slut rengøring

Mulighed for selv at medbringe drikkevare

Tilkøb

Velkomst drinks serveres ved ankomst 25.-

Ad libitum øl/vand/vin 125.-

Portvin til desserten 35.-

Kaffe/the + hjemmebagte småkager 25.-

Natmad  65.-

Blomsterpynt afhænger af valg

Opdækning (servietter, duge, lys) 65.-

Eksempel på pakke 3:

Forret anrettet på planker el. tallerken

2 tarteletter med høns i asparges toppet med tomat, agurk og hakket persille

Hovedret anrettet på tallerken eller buffet

Flæskesteg med sprød svær

serveres med hjemmesyltet rødkål, brunede kartofler og chips

hertil hvide kartofler samt flæskesteg sovs

Dessert anrettet på tallerken eller buffet

Den moderne kogekones hjemmelavet citronfromage med pisket flødeskum, kørvel og sprødt                                                                                                                                                                                                    Pris per person 275.-