Det moderne forsamlingshus MENU

Ring for at bestille
Pakke 1
Velkomst drinks serveres ved ankomst
3 retter lækker tilberedt mad eller buffet
kaffe/the + hjemmebagte småkager
natmad (efter eget ønske)
vin/øl/vand ad libitum
isvand
portvin til desserten (1 gl. per person)
opdækning (servietter, duge, lys)
blomsterpynt (vælges sammen med værten)
Eksempel på pakke 1:
Velkomstdriks – Cava med vindruesirup fra Glenholm
Forret – Anrettet på tallerken
Skindstegt norsk laks med crudité af fennikel, syltet rødløg, peberrodscreme samt kørvel
hertil lækker hjemmebagt landbrød og smør
Hovedret anrettet på tallerken eller som buffet
Rosastegt Himmerlands kalvefilet
serveres med grillet broccoli, karamelliseret gulerod, svampe toast
hertil konfiteret kartoffel med kraftig peber glace
dessert anrettet på tallerken
Triple chokolade mouse med champange sorbet, bagt hvid chokolade og knas
Kaffe/the med hjemmebagte småkager
Natmad anrettet på planker
Svampet hjemmebagte boller med 4 sl. Salt pålæg, lun leverpostej samt tilbehør. Pris per person 535.-
Pakke 2
3 retter lækker tilberedt mad el. buffet
Kaffe/the + hjemmebagte småkager
Isvand
Opdækning (servietter, duge, lys)
Mulighed for selv at medbringe drikkevare
Tilkøb
Velkomst drinks serveres ved ankomst 25.-
Ad libitum øl/vand/vin 125.-
Portvin til desserten 35.-
Natmad 65.-
Blomsterpynt afhænger af valg i pris
Opdækning (servietter, duge, lys) 65.-
Eksempel på pakke 2:
Forret anrettet på planker
røget laks med ristet rug og ærteskud
gravet svinemørbrad med tomat marmelade
spanske pølser med oliven og tapanade
hertil serveres pesto, humus samt lækker hjemmebagt brød og smør
Hovedret på tallerken eller buffet
Svampefarseret unghanebryst
Hertil grillet asparges, blomkålspure og let ratatouille
servers med hønse creme og knust kartoffel
Dessert anrettet på tallerken
Fransk citron tærte med brændt marangs og vanilje iscreme Pris per person 355.-
Pakke 3
3 retter lækker tilberedt mad eller buffet
Lokale leje
Slut rengøring
Mulighed for selv at medbringe drikkevare
Tilkøb
Velkomst drinks serveres ved ankomst 25.-
Ad libitum øl/vand/vin 125.-
Portvin til desserten 35.-
Kaffe/the + hjemmebagte småkager 25.-
Natmad 65.-
Blomsterpynt afhænger af valg
Opdækning (servietter, duge, lys) 65.-
Eksempel på pakke 3:
Forret anrettet på planker el. tallerken
2 tarteletter med høns i asparges toppet med tomat, agurk og hakket persille
Hovedret anrettet på tallerken eller buffet
Flæskesteg med sprød svær
serveres med hjemmesyltet rødkål, brunede kartofler og chips
hertil hvide kartofler samt flæskesteg sovs
Dessert anrettet på tallerken eller buffet
Den moderne kogekones hjemmelavet citronfromage med pisket flødeskum, kørvel og sprødt Pris per person 275.-