Konfirmation

Forretter

Bagt Nordsølaks toppet med cruditè af fennikel, syltede rødløg, peberrodsskum & frisk kørvel.
75.-

Tunmousse med rejer, sprød salat, friske urter og dressing.
65.-

Tarteletter med høns i asparges med frisk med persille og tomat.
65.-

Tapas-tallerken, 4 tapas, sammensat efter dine ønsker.
85.-

Forretter serveres med hjemmebagt landbrød og smør med saltflager

Hovedretter

Rosastegt kalvefilet fra serveret med svampetoast, smørvendte kartofler vendt med persille, selleripurè, bagte glaserede gulerødder samt sauce Bordelaise.
175.-

Svampefarseret unghanebryst med ærtepurè, bagte rødbeder, cremet hønseboullion og knust kartoffel.
165.-

Appelsinstegt andebryst serveres med små stegte kartofler, årstidens friske grøntsager og kraftig appelsinglace.
185.-

Braiseret svinefilet med bagte rodfrugter, gratinerede kartofler, aspargessalat og kraftig rosmaringlace.
145.-

Burgermenu Sliders
3 Sliders med oksekød, pulled pork og kylling serveres med
Hjemmebagt burgerbolle, 3 slags dressing, cheddar, bacon, sprød Serano-skinke, coleslaw, salat, løg, tomat, agurk og pickles.
155.-

Desserter

Dobbelt chokolademousse, hvid og mørk, serveres med pisket fløde, appelsin og krokant.
65.-

Pandekager med is, chokoladesauce, sirup, appelsin og ristede nødder.
65.-

Hjemmebagte Brownie med rørt is, bærkompot og mynte.
75.-

Panna Cotta med citruslåg, vanilje, bagt hvid chokolade og frisk kørvel.
55.-

Lav selv isvafler med 2 slags is, guf, chokoladesauce, jordbærkompot, krymmel og nødder.
65.-

Natmad

Pizza og salat,
Karrysuppe,
Skipperlobescoves,
Lune boller med pålæg
Hotdogs med det hele.
65.-

Buffet

Forret

Røget laks med peberrodscreme, syltet rødløg,
ristet rug samt ærteskud tempereret hvid fisk med grøn mayo og crudite af fennikel.
Til det hører der brød og smør med.

Hovedretter

Kyllingebryst
Kalvefilet
Helstegt svinemørbrad

Salat M/ tomater rødløg salattern og balsamico glase
Sprød salat M/ blåbær og asparges agurk og langtid bagt cherry tomater
Pasta salat af frisk pasta M/ grøn pesto og semi dry tomater

Petit kartofler M/ smør og urter
Knust kartofler M/ brunet smør og urter

Desserter

Fransk citrontærte M/ brændt marengs
Browniekage M/ syltet bær hvid chokoladecreme
Pannacotta vanilje M/ brændt hvid chokolade

Tilkøb

Rødvinssauce
Sauce robert M/ sennep
Krydret sauce
Cremet hønse source

Glaseret gulerødder
Bagte rodfrugter
Asparges og små spæde grønsager