Konfirmation

Forretter

Bagt Nordsølaks toppet med cruditè af fennikel, syltede rødløg, peberrodsskum & frisk kørvel.
75.-

Kogekonens tunmousse med rejer, sprød salat, friske urter og dressing.
65.-

Tarteletter med høns i asparges med frisk med persille og tomat.
65.-

Tapas-tallerken, 4 tapas, sammensat efter dine ønsker.
85.-

Forretter serveres med hjemmebagt landbrød og smør med saltflager

Hovedretter

Ungkvæg-filet fra Himmerland serveret med svampetoast, confiteret kartoffel, selleripurè, bagte glaserede gulerødder samt sauce Bordelaise.
175.-

Svampefarseret unghanebryst med ærtepurè, bagte rødbeder, cremet hønseboullion og knust kartoffel.
165.-

Appelsinstegt andebryst serveres med små stegte kartofler, årstidens friske grøntsager og kraftig appelsinglace.
185.-

Braiseret svinefilet med bagte rodfrugter, gratinerede kartofler, aspargessalat og kraftig rosmaringlace.
145.-

Burgermenu Sliders
3 Sliders med oksekød, pulled pork og kylling serveres med
Hjemmebagt burgerbolle, 3 slags dressing, cheddar, bacon, sprød Serano-skinke, coleslaw, salat, løg, tomat, agurk og pickles.
155.-

Desserter

Dobbelt chokolademousse, hvid og mørk, serveres med pisket fløde, appelsin og krokant.
65.-

Pandekager med is, chokoladesauce, sirup, appelsin og ristede nødder.
65.-

Kogekonens hjemmebagte Brownie med rørt is, bærkompot og mynte.
75.-

Panna Cotta med citruslåg, vanilje, bagt hvid chokolade og frisk kørvel.
55.-

Lav selv isvafler med 2 slags is, guf, chokoladesauce, jordbærkompot, krymmel og nødder.
65.-

Natmad

Pizza og salat,
Karrysuppe,
Kogekonens Skipperlobescoves,
Lune boller med pålæg
Hotdogs med det hele.
65.-

Buffet 1

Bagt hvid fisk
med salat af perlebyg, dild,peber og citronolie.
Kylling terrine med tomat, løg og chutney.
Helstegt Himmerlands oksefilet
med vildmosekartofler, hakkede krydderurter, semi dreid tomat og honningdressing.
Fyldt svinemørbrad med serano skinke og ricotta.
Salater med tang, granatæble, chili, mango, pinjekerner og æble-vinaigrette.
Og med ristede nødder, feta, oliven, syltede rødløg og trøffelolie.

Dessert

Kogekonens citronmåne med hvid chokolade.
Serveres med friskbagt brød og smør.

Buffet 2

Forretter anrettes på planker eller tallerken.

Forretter

Letrøget svinemørbrad med tomatmarmelade og ærteskud.
Bagt hvid fisk med syltede rødløg og dild.
Rillette af vildsvin med kapers, oliven og balsamico.

Hovedretter på buffet

Smørstegt kyllingebryst med rosmarin og citron.
Rosastegt Himmerlands kalvefilet.
Braiserede svinekæber i mørk øl og timian.
Salat med spidskål, gulerod, selleri og citronolie.
Salat med cherrytomat, persille, blåbær og champignon.
Knust kartoffel med Vesterhavsost.
Små smørstegte vildmosekartofler med timian.

Desserter

Æble crumble med den go’e  Creme Fraiche.
2 Nordjyske oste med knækbrød, druer og hjemmelavet kompot.