Paaske
Påske tapas:
Rødbedemarinet laks med crudite af fennikel og kørvel
Vagtle æg med purløgs emulation og kæmpe reje
Soufle af kylling med brændt løg og tomat creme
Bresola med parmasan flager, ruccula og peberrods creme
Urte stegt svinemørbrad med knust kartoffel og svampe sauce
Arla unika gammel knas med pære kompot
Citron fromage med skum og knas
Serveres med hjemmebagt brød og smør
Pris pr. person 195,-
Påske buffet
Marineret hvide sild med hjemmelavet karrysalat
Fiskefilet med citron og remolade
Æg og rejer med purløgs mayo
Tartelet med høs i asparges
Hennings hjemmelavet frikadeller med hjemmesyltet agurk og rødkål
2 sl. Oste med pære kompot og kiks
Chokolade kage med vanilje creme og friske bær
Det hele serveres med smør, friskbagt rugbrød og hjemmebagt brød
Pris pr. person 175,-