Paaske

Påske tapas:

Rødbedemarinet laks med crudite af fennikel og kørvel

Vagtle æg med purløgs emulation og kæmpe reje

Soufle af kylling med brændt løg og tomat creme

Bresola med parmasan flager, ruccula og peberrods creme

Urte stegt svinemørbrad med knust kartoffel og svampe sauce

Arla unika gammel knas med pære kompot

Citron fromage med skum og knas

Serveres med hjemmebagt brød og smør

Pris pr. person 195,-

Påske buffet

Marineret hvide sild med hjemmelavet karrysalat

Fiskefilet med citron og remolade

Æg og rejer med purløgs mayo

Tartelet med høs i asparges

Hennings hjemmelavet frikadeller med hjemmesyltet agurk og rødkål

2 sl. Oste med pære kompot og kiks

Chokolade kage med vanilje creme og friske bær

Det hele serveres med smør, friskbagt rugbrød og hjemmebagt brød

Pris pr. person 175,-